Kommunikant, Mette Krabbe Møller

Kommunikant er min primære virksomhed, som jeg startede i 2014. Her arbejder jeg med online kommunikation og marketing for små og mellemstore virksomheder. Jeg specialiserede mig under min uddannelse som cand.ling.merc i virksomhedskommunikation i strategisk og operationel kommunikation på Facebook.

Jeg fik dog hurtigt interessen vakt for et andet socialt medie – nemlig LinkedIn. Jeg havde jo gået på “business school”, så et business netværk passede mig rigtig godt. At kunne hjælpe virksomheder med at få gang i kommunikationen på LinkedIn, og gøre deres medarbejdere til ambassadører blev min start som selvstændig. Dertil kom flere aktører indenfor jobsøgning til, som fik øjnene op for virksomhedernes brug af LinkedIn. Der var derfor flere åbninger for mig med at lave workshops for jobsøgere i LinkedIn, og vise dem, hvilke muligheder der var for at bruge LinkedIn, som en alternativ kanal ud til virksomhederne.

Facebook er dog ikke gået i glemmebogen. Vi arbejder bedst med det, vi er gode til. Og flere tekniske virksomheder – altså ikke teknisk online – vidste noget om det der Facebook, men ikke hvordan det nu skulle bruges. Så I dag er min palette af kommunikationsopgaver bredt udover en større farveskala.

Arbejdsopgaver:

I dag underviser jeg i LinkedIn for jobsøgere, opdaterer hjemmesider, skriver opslag på sociale medier, laver søgemaskineoptimering (SEO), Google Ads, Facebook Ads, besvarer Trustpilot, monitorerer omtale af virksomheder, skriver artikler, koordinerer opgaver – og hvad vi kan finde på af opgaver indenfor kommunikationsverdenen.

Derudover:

Ved siden af Kommunikant har jeg webshoppen Sekant, hvor jeg sælger dansk design som primært er lavet af mindre virksomheder. Her finder du opslagstavler, brilleholdere, knager, blyantholdere, vaser, olielamper, håndklædeholdere og mange andre ting. Webshoppen udvider løbende, så det er bare at følge med. Jeg ejer også affiliate-siden KlassiskDansk.dk, hvor jeg linker til flere danske webshops med dansk design. De gamle klassiskere kan du finde her samt flere nye skønne designere og snedkere.